fbpx

Word ski- en snowboardleraar!

En sta komende winter elke dag in de sneeuw!

Duaalleraar worden

Ben jij een skiër én snowboarder en wil jij graag in de sneeuw werken? Volg dan een 16-daagse skileraar opleiding met Snowsports! Je kunt deelenemen aan deze opleiding vanaf 16 jaar. Na het behalen van je Oostenrijkse Anwärter diploma kun jij gaan werken bij de leukste skischolen in Oostenrijk en nog veel meer landen. Alle opleidingen worden uitgevoerd in samenwerking met Oostenrijkse 'Staatliche Ausbilders', dit zijn skileraren met het hoogst haalbare diploma ter wereld. Een betere opleiding bestaat er niet!

Wil jij meer weten over de duaal opleiding, kom dan naar onze info dag!

Wat houdt een duaalleraar opleiding in

Opleidingsprogramma

Ski + snowboardleraar

Met de duaalleraar opleiding ben je zestien dagen lang bezig met skiën en snowboarden! Het is een super leuk en leerzaam traject waarbij je alle ins & outs leert. In de ochtenden krijg je elke dag ski en snowboardtraining. Je leert alles over basis technieken en gevorderde technieken en wordt zelf een veel betere skiër en snowboarder! Natuurlijk leer je ook hoe je les geeft aan andere, uitleggen, demonstreren en feedback geven. In de middag krijg je theorie over je materialen, organisatie, veiligheid en meer. 's Avonds het je tijd om nog even te studeren, vragen te stellen aan de coaches van Snowsports of nog even te relaxen aan de bar of in de wellness.

Bekijk meer over de inhoud van het opleidingsprogramma.


Wereldwijde erkenning

Anwärter diploma

Het Oostenrijkse opleidingssysteem heeft wereldwijde erkenning. Als je alle onderdelen van de opleiding positief hebt afgerond mag je jezelf officieel Anwärter skileraar én snowboardleraar noemen. Dit kunnen er niet veel! Met dit Anwärter level kun je bijna overal ter wereld aan de slag als skileraar. Dus ook op indoorrolbanen, borstelbanen en indoorsneeuwbanen zoals SnowWorld. Na je Anwärter diploma kun je starten met je Landes opleiding. Met dit diploma kun je aan vergevorderde skiërs en snowboarders lesgeven.

Baangarantie voor duaalleraren

Werken bij een skischool

Van je hobby je werk maken is voor vele mensen een droom. Als je gaat werken voor een skischool, kun je jouw passie overbrengen op anderen. Je geeft vier uur per dag skiles en werkt in een prachtige omgeving. En na werktijd ga je natuurlijk zelf nog even lekker skiën of boarden. Wat een baan! Wanneer jij je Anwärter diploma hebt behaald met Snowsports, helpen wij jou aan werk bij een leuke skischool in Oostenrijk. Een duaalleraar is zeer gewenst bij een skischool omdat je zowel skiles als snowboardles kan geven! Je bent dus erg flexibel inzetbaar als ski- en snowboardleraar!

Bekijk alle skischolen van Snowsports Nederland.

 


Geen onverwachte kosten

Wat is er inclusief?

  • Hotel o.b.v. halfpension in Oostenrijk (ontbijt + diner)
  • Liftpas
  • Opleidingskosten + administratieve kosten
  • Leerboek met leerschema
  • Baangarantie voor skiërs
  • Begeleiding op afstand door Snowsports Nederland

De bergen, onze speeltuin

Ook duaalleraar worden?

Neem nu contact op met een medewerker van Snowsports
en vraag hem of haar alles wat je wilt weten om je droom waar te maken!

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin