fbpx

Korting op materiaal

Heb jij nog nieuw materiaal nodig? Kijk dan eens bij de volgende partners en krijg korting in de winkel of online.

Online

Online skishop

Bij Onlineskishop.nl bent u op het juiste adres voor een ruim assortiment op het gebied van wintersport materiaal. Wij bieden een ruime keuze ski’s, skischoenen, helmen, goggles, tassenen accessoires. Onze wintersport specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem voor persoonlijk en professioneel advies contact met onze specialisten.

Code: "Snowsports" bij kortingscode ingeven

Ski webshop

SkiWebShop is dé online skishop voor al uw skikleding en ski accessoires! Wij hebben een groot assortiment aan skikleding, ski accessoires en ski's van topkwaliteit van gerenommeerde wintersportmerken zoals Spyder, Icepeak, Uvex en Ziener. Wij selecteren voor u de meest technische en exclusieve wintersportkleding tegen scherpe prijzen!

Code: "SNWS185" bij kortingscode ingeven

Winkels

Mk skiservice

Mkskiservice van Menno Koelewijn is al jaren onze partner in wintersport gear. Menno en zijn personeel zijn gespecialiseerd in skischoenen. Ga jij naar de winkel in Bilthoven zeg dan dat je een skileraar van Snowsports bent en je krijgt 10% korting.

Code: Snowsports bij de winkel

Adres: Rembrandtlaan 14a, 3723 BJ Bilthoven

Vos Wintersport

Bij Vos Wintersport kunt u terecht voor alles wat met ski’s of snowboarden te maken heeft. Als u op zoek bent naar nieuwe ski’s, snowboards, schoenen, kleding of accessoires: in onze winkel kunt u het vinden. Ook voor verhuur en onderhoud van skimateriaal moet u bij ons zijn.

Code: Snowsports bij de winkel

Adres: Teding van Berkhoutstraat 5A, 3743 BT Baarn

De bergen, onze speeltuin

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin