fbpx

Informatie dag

Met gratis proeftraining

Informatie dag

Wil je alles te weten komen over hoe je skileraar of snowboardleraar kunt worden of weet je nog niet zeker of skileraar of snowboardleraar worden iets voor jou is? Kom dan naar één van onze informatiedagen in Snowworld Zoetermeer!

Gratis proeftraining

Wil jij weten of je ski of snowboard niveau voldoende is om te starten aan een opleiding? Volg dan een gratis proeftraining! Tijdens de proeftraining krijg je een goed beeld over het niveau dat je moet kunnen skiën.


Info dag

Tijdens de informatiedagen krijg vertellen wij over de verschillende opleidingen die er via Snowsports Nederland te volgen zijn. Er zijn altijd een aantal skileraren aanwezig die al een ski- of snowboardopleiding doorlopen hebben. Zij zijn onze ervaringsdeskundigen en geven jou de beste tips om je opleiding te starten. Verder zijn er ook theorieboeken aanwezig waar je in kunt kijken om je inzicht te geven over de verschillende vakken.

 

Gratis proeftraining

Vervolgens kun je gratis deelnemen aan jouw eerste ski- of snowboardleraren training! Tijdens deze training, die ongeveer 2 uur duurt, behandelt de trainer de basis technieken die terugkomen in een van de opleidingen. En je krijgt persoonlijke tips over hoe jij jou techniek kunt verbeteren. Ook kun je gratis een drietal ski's in verschillende prijsklassen testen van Atomic. Wij hebben een speciale aanbieding voor onze deelnemers kunnen maken. Meer informatie zoals exacte prijzen en specificaties krijg je tijdens de informatiedag.

Snowworld Zoetermeer

Dit is het ideale startpunt om kennis te maken met het beroep skileraar! De informatiedagen vinden plaats op zondagen van 10:00 tot 13:00 uur in SnowWorld Zoetermeer. We starten met een informatiemoment, waarbij je al jouw vragen kunt stellen. Daarna start er een proeftraining voor ski- en snowboardleraren in spe!

Infoavond

Ook hebben wij op verschillende doordeweekse avonden nog presentaties door het land. Kijk bij de infoavonden welke jou het beste uitkomt.

Agenda infodagen

Info dag met gratis proeftraining in Snowworld Zoetermeer

Ouders, vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te komen!

online infoavonden

Online infoavond door middel van een webinar van een uurtje

Geen reistijd! Maar wel alle informatie

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin