fbpx

Ervaringen over Snowsports


Lees hier ervaringen van onze skileraren en snowboardleraren over onze verschillende opleidingen. Dit geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens de opleiding en jouw werk als skileraar of snowboardleraar!

Tristan Komdeur

Skileraar opleiding

Wat een toptijd heb ik gehad!! Eerst met de opleiding veel moeten leren, maar met dank aan Snowsports Nederland heb ik me 'Zeugnis' (diplopma) in me zak! Ik heb veel hulp gekregen met het leren & samenvattingen maken van de theorie. Het is niet alleen leren, maar je bouwt ook mooie vriendschappen op tijdens de opleiding! Na 10 dagen ging ik door naar de skischool in Kappl. Hier heb ik echt super veel geleerd en een super leuke tijd gehad! Een klein, maar een leuk gebied met super freeride spots. Met dank aan Snowsports Nederland ben ik hier gaan werken. Ik kan nu al niet wachten op volgend seizoen! ;)

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Nina Gorter

Snowboard opleiding

Super leuke 10 dagen gehad. Heel leerzaam, zwaar, pittig maar wat een gezellige sfeer. Hele leuke mensen ontmoet & onze hele groep van Snowsports Nederland heeft een 100% score gehaald!!!! Begeleiding van Niek, was super! Paar avondjes geholpen met onze theorie! De ausbilders hebben ons heel goed geholpen, streng maar ook met een lach erbij. Snowsports Nederland, bedankt voor deze ervaring!

Kevin Ellenbroek

Skileraar opleiding

Super gave opleiding gehad en kan het iedereen aanbevelen! Snowsports bedankt!

Robert Jansen

Zomeropleiding

Super organisatie, alles is prima geregeld. Gezellige club, huiselijke sfeer. Hotel was super, nette kamers en natuurlijk whirpool & sauna! Met alle vragen kon je bij Snowsports terecht. Theorie werd zo nu en dan ook doorgenomen en er was gelegenheid tot het maken van een proeftoets. En natuurlijk ruimte voor een feestje! Zeker een aanrader.

Abby Buddingh

Snowboard opleiding

Super leuke week gehad! We hadden een ontzettend leuke groep! Niek is een topper en de ausbilders ook! Wie zegt dat veel leren en gezelligheid niet samen gaan, moet dit toch eens proberen!

Tirza van den Hoek

Gedeelde opleiding (5+5 dagen)

Afgelopen winter heb ik mijn Anwärter gehaald bij Snowsports Nederland, daarna heb ik een seizoen in Hippach gewerkt als skilerares, zij hebben deze plek voor mij gevonden en heb het heel erg maar mijn zin gehad. 

Ik heb mijn Anwärter in twee delen gedaan, eerst 5 dagen in Snowworld Zoetermeer (in oktober) en toen nog 5 dagen in Kaprun (in december). Ik heb voor de gedeelde opleiding gekozen omdat ik dan in de tussentijd nog tijd had om alles rustig door te nemen en te leren. Ik kijk zeer positief terug op de tijd tijdens de Anwärter, alles was perfect geregeld. De opleiding was soms best wel zwaar, maar de groep was heel erg gezellig, we leerden vaak samen en iedereen kon met elkaar overweg. De Ausbilders waren heel vriendelijk en stonden altijd klaar om je te helpen. Ook waren Stefan en Sabine er voor de nodige hulp, voor, tijdens en zelfs na de opleiding. Je kon echt alles vragen en ze hielpen overal mee. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het allemaal best wel eng en spannend vond in het begin, maar ik heb er geen moment spijt van gehad! Je krijgt er zoveel voor terug en ik heb een mega leuke tijd gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Fréderique Van Tiel

Skileraar opleiding

Er hangt er een geweldige sfeer voor, tijdens en na de opleiding. Stefan en Sabine zijn super aardig en proberen je zo goed mogelijk te helpen en voor te bereiden!

Sven Lakerveld

Deelnemer Snowboardleraar opleiding

10 geweldige dagen gehad in Oostenrijk gedurende de Anwärter cursus. Dit alles perfect geregeld door de mensen van Snowsports Nederland. Super bedankt voor alle hulp en de leuke tijd en ik hoop dat er nog veel van zulke cursussen door jullie geregeld mogen worden!

Hans Seelen

Vader van deelnemer zomeropleiding

We hebben onze zoon dit voorjaar opgegeven voor de skileraar opleiding nadat we regelmatig, zowel per mail als telefonisch contact hadden gehad, met de organisatie van Snowsports Nederland (Sabine en Stefan). Wat mij meteen opviel was de prettige manier waarop ik te woord werd gestaan ondanks mijn herhaaldelijke telefoontjes en dat waren er best veel, alsof we elkaar al jaren kenden, gewoon lekker vertrouwd. Niets was teveel en de passie spatte er vanaf, dit in combinatie met professionaliteit, jarenlange ski ervaring en super vriendelijkheid. En ik ben wat dat betreft met m'n commerciële inslag en werk erg kritisch. Wil je skileraar worden en zoek je een goede opleiding met de juiste begeleiding dan ik kan Snowsports Nederland van harte aanbevelen. Ik zou willen dat ik zelf nog 18 was!!!

Hans Verbrugge

Deelnemer snowboard opleiding

Snowsports Nederland is een jonge, spontane en gedreven organisatie die je gedurende je opleiding perfect begeleid.
De begeleiders die mee gaan naar de opleiding verzorgen tevens de voorbereiding training op locatie 2 dagen voor de officiele start van de opleiding waarbij alle examen onderdelen geoefend worden waar je bij de examens op beoordeelt gaat worden. Dit is zeker aan te raden gezien dat je dan met de start van de opleiding niet voor al te veel verassingen komt te staan.
Gedurende de training krijg je van je begeleider al tips en tricks waar je de volgende dagen (extra)aan kan gaan werken ter voorbereiding op je examens. Mocht je de opleiding op een van de Gletscher gebieden van Oostenrijk gaan doen dan is het zeker aan te raden om de voorbereiding training mee te doen i.v.m. met het acclimatiseren aan de hoogte.

Het hotel, het eten en de wellness(Sauna's/ bubbelbad) waren perfect en van erg van mogen genieten. Dit waren een fantastische 12 dagen met een gezellige/leuke en spontane groep, waarbij door de begeleiding alles tot op de puntjes toe geregeld is. Het is zeker aan te raden om je opleiding(en) tot ski of snowboarleraar bij Snowsports Nederland te volgen!
See you on the slopes :)

Daan Koelemijn

Deelnemers skileraar opleiding

Het was echt super goed georganiseerd allemaal en ze maakten het super gezellig, ook als je een probleem had wat dat ook mocht zijn helpen ze jou ermee! Super aardige begeleiding en een super georganiseerde week!! Heb het super naar mijn zin gehad!

Wil jij ook een van jouw ervaringen delen over Snowsports Nederland?


Heb jij een opleiding gevolgd of ben je al aan het werk geweest als skileraar op snowboardleraar? Dan vinden wij het leuk om jouw ervaring te delen! 

Het is voor aankomend skileraren en snowboardleraren heel interessant om een ervaring te lezen over een opleiding of het werken bij de skischool. Vind jij het leuk om jouw ervaring te delen? Stuur hem dan op via op ons contactformulier!

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin