fbpx

De hotels van Snowsports

Met Snowsports Nederland verblijf je in luxe en verzorgde accommodaties waar je je goed kunt voorbereiden op de intensieve opleidingsdagen. De hotels van Snowsports zijn voorzien van:

- Ruime slaapkamers
- Gratis WiFi
- Uitgebreid ontbijt buffet
- Afwisselende diners
- Studieruimtes
- Wellness
- Gezellige bar voor ontspanning

Hotel Fischer

Sankt Johann in Tirol

Al jaren verblijven wij tijdens de skileraar opleiding van december in Hotel Fischer. Dit hotel ligt in het hartje van het pitoreske Sankt Johann in Tirol en biedt rust, ruimte, sfeer en alle andere gemakken die je tijdens een druk opleidingsprogramma wenst.

Geweldig hotel met een super leuke bar. Genoeg mogelijkheden om te leren. Schone kamers en goed eten.

Deelneemster skileraar opleiding Vere

Hotel Alpine Resort

Fieberbrunn

Dit zeer luxe hotel in Fieberbrunn is tijdens de opleiding in december het onderkomen voor aankomend snowboardleraren en duaal leraren. Het hotel ligt direct aan de piste en biedt zeer veel luxe en rust om je te concentreren op het behalen van het Anwärter diploma.

Nog nooit in zo'n luxe hotel geslapen! En een goede nachtrust is nodig tijdens de duaal opleiding die ik heb gedaan.

Deelneemster duaal opleiding Esra

Hotel Pinzger

Lanersbach Hintertux

Tijdens de zomeropleidingen verblijven we in hotel Pinzger in Lanersbach. Dit hotel heeft alles wat wij zoeken. Ruime kamers, goed eten, studieruimtes, een gezellige bar, wellness en een bushalte naar de gletsjer voor de deur. 

Goed hotel waarin ik rustig kon leren, maar ook 's avonds een drankje kon doen in de hotelbar of in de kroeg in het dorp. En na het skiën even de wellness in! Super luxe!

Deelneemster skileraar opleiding Jolien

Hotel Kaprun

Kaprun

Het tweede gedeelte van de gedeelde opleiding tot skileraar en snowboardleraar brengen wij door in dit leuke hotel in Kaprun. Met Nederlandse eigenaren en Nederlands personeel dat zeer behulpzaam is. Gelegen in Kaprun met verschillende voorzieningen op loopafstand.

Uitgebreid ontbijtbuffet en goed eten 's avonds. Handig dat je zo de bus in kunt stappen voor het hotel naar de gletsjer. 

Deelnemer gedeelde opleiding Max

Bovenstaande hotels zijn de accommodaties waar wij afgelopen jaren een goede samenwerking mee hebben opgebouwd. Het kan door omstandigheden voorkomen dat wij moeten uitwijken naar een ander hotel. Uiteraard zoeken wij naar de beste oplossingen en hotels in de buurt en brengen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin