fbpx

Wie zijn wij?

Het team van Snowsports

Alle trainers, opleiders, medewerkers en ambassadeurs van Snowsports zijn gepassioneerde wintersport liefhebbers en zijn al vele jaren actief in de wintersport. Wij stellen ons graag even voor.

Sabine Hofstra

CEO Snowsports Nederland

Snowsports Instructor sinds 2006

Zonder Sabine zou Snowsports niet zijn waar het nu is. Op haar twaalfde jaar werd zij verliefd op skiën en heeft daar tot op heden een professionele carriëre in gemaakt. Van skilerares tot skigids, producer bij RTL Snowmagazine tot eigenaar van Snowsports Nederland, Sabine is bijna overal geweest in de Alpen!

Stefan Aalders

CEO Snowsports International

Snowsports Instructor sinds 2006

Stefan woont al ruim 10 winters in Oostenrijk en was er al vroeg bij, op 5-jarige leeftijd stond hij voor het eerst op ski's. Zijn passie voor de wintersport uit zich in de verschillende opleidingen en bedrijven die hij heeft opgericht. Met Snowsports International biedt hij opleidingsprogramma's voor skileraren en snowboardleraren uit Nederland, België, Engeland en Duitsland.

Niek van der Horst

Marketing manager 

Trainer ski + snowboard

Snowsports Instructor sinds 2006

Vanaf het begin is Niek betrokken bij de opleidingen en trainingen van Snowsports. Nadat hij in 2006 zijn eerste Oostenrijkse snowboard diploma heeft behaald, is hij geen winterseizoen meer in Nederland geweest!

Remmelt Boiten

Marketing & Communicatie

Trainer ski

Snowsports Instructor sinds 2012

Remmelt stond op 7-jarige leeftijd voor het eerst op de ski’s en had meteen zijn grote passie ontdekt. Hij heeft in 2013, direct na de middelbare school, zijn eerste Oostenrijkse skileraar diploma gehaald en gaat sindsdien elke jaar terug naar de sneeuw om les te geven. 

Jasper

Trainer ski

Snowsports Instructor sinds 2005

Jasper werkt als buitensportdocent op een sportopleiding in Hilversum. Sinds de eerste jaren actief als skitrainer bij Snowsports met veel ervaring en een creatieve blik op de skisport.

David Jansonius

Marketing & Communicatie

Snowsports Instructor sinds 2014

Sinds David zijn skileraar diploma heeft behaald in 2014, is hij al op vele plekken skileraar geweest, waaronder in Afrika! Daarnaast ondersteunt bij Snowsports met diverse marketing en communicatie activiteiten.

Het team van Snowsports International

Marc Leeds

Snowsports England

Snowsports Instructor sinds 2005

Marc is verantwoordelijk en het contactpunt voor deelnemers uit Engeland.

Bart van der Linde

Snowsports Germany

Snowsports Instructor sinds 2013

Bart is verantwoordelijk en het contactpunt voor deelnemers uit Duitsland.

Karsten Gatzka

Snowsports Germany

Snowsports Instructor sinds 2010

Karsten is verantwoordelijk en het contactpunt voor deelnemers uit Duitsland.

Ben je ook fan van Snowsports?

Word dan een Snowsports ambassadeur!

Het team van Snowsports wordt ondersteund door vele ambassadeurs! Vind jij het leuk om te helpen bij evenementen en activiteiten? Meld je dan aan en word ook een Snowsports ambassadeur!

Snowsports Nederland is het opleidingsinstituut voor skileraar en snowboardleraar opleidingen.

Word ook baas van de piste!

Neem contact op

facebook_page_plugin